18 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Α.Ο.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ 1ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Α.Ο.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ στο 1ο προκριματικό της ΕΝΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο 9-10-11 Φεβρουαρίου.
Συμμετείχε με 25 αθλητές και κατέκτησε
-4 χρυσά με τους Κωνσταντά Αθανάσιο, Ρόπλο Κωνσταντίνο, Τζιόλα Αναστασία και Ανδρεάδη Ιωάννη Ευθύμιο
-5 αργυρά με τους: Ντόβα Αλέξανδρο, Χατζή Ευαγγελία Άρτεμις, Δολμέ Ελένη και Στεργιούλη Γεωργία, Μπλάντα Φώτη,
-9 χάλκινα: Φουσκαρίνη Ανδρέα, Ταμπάρα Απόστολο, Στεργιούλη Αμαλία, Παπακυπριανού Μαρία Ελένη, Τόλη Αντωνία, Μαλάκο Βασίλειο, Πλίκα Νεφέλη, Ρόκου Δήμητρα Άννα, Ρόκος Γεώργιος
-6 πέμπτες θέσεις: με Ντέφα Γεωργία, Κωνσταντά Θεόδωρο, Θώμου Παναγιώτα, Τόλη Κωνσταντίνο, Σαπουνά Αθανάσιο και Μπεκιάρη Μάριο Χρυσοβαλάντη.
Αξιόλογη εμφάνιση έκανε και ο Χιονάς Δημήτριος χωρίς να καταφέρει να φτάσει σε μια διάκριση.
Στην πρώτη επίσημη διοργάνωση της χρονιάς οι αθλητές έδωσαν δυναμικό παρών και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την πολυπληθέστερη ομάδα στην ιστορία του Συλλόγου, δείχνοντας ότι δεν έχει παρελθόν παρών αλλά και μέλλον το οποίο διαγράφεται λαμπρό με νέους αθλητές, που έρχονται δυναμικά να φέρουν νέες μεγάλες διακρίσεις στην πόλη του Τυρνάβου.
Το Δ.Σ. και ο προπονητής Ντιντός Χρήστος συγχαίρουν τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και την απόδοσή τους, και ευχαριστούν τους γονείς συνοδούς που είναι κοντά στην προσπάθεια των μικρών αθλητών στον δύσκολο και επίπονο δρόμο του πρωταθλητισμού!!