Επιβλητική εμφάνιση του ΛΕΟΝΤΑ Saitis eco-line και άνετη επικράτηση με 74-59 κόντρα στον συμπολίτη Κρόνο. (φώτο)

Παρά τις πολλές απουσίες, ο Λέοντας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Κρόνο στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής για την Α2 ΕΣΚΑΘ φεύγοντας νικητής από το κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου.
Από την πρώτη στιγμή, η ομάδα του Γιώργου Ζαγανίδη μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό του.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η κυριαρχία του Λέοντα μην δίνοντας σε καμία φάση του αγώνα το δικαίωμα ελπίδας στην ομάδα του Κρόνου με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο 46-28 υπέρ του.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα “λιοντάρια” υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους, με τον coach Ζαγανίδη να κάνει διαχείριση δυνάμεων, ρίχνοντας στον αγώνα όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Κρόνο να μειώσει τη διαφορά, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να απειλήσει και έτσι αισίως ήρθε μια ακόμη νίκη στη σεζόν, η οποία διατηρεί τον Λέοντα ψηλά στη βαθμολογία.

ΛΕΟΝΤΑΣ Saitis eco-line
Ζαγανίδης:
Μπαμπανάτσας 8(2), Τσέκα, Αναγνώστου 14(2), Ζαχαρόπουλος, Μητραλής 11, Κρητικός Ε 4, Ψωφάκας, Σαμαράς 2, Κασαπίου 12, Νουρτσελλάρι 21(2), Γκάνας 2
Δεκάλεπτα: 26-20, 46-28, 58-42
74-59 τελικό.