Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Τυρνάβου με το τμήμα προνοιακών δομών

Ο Δημαρχος Τυρναβου Στελιος Τσικριτσης και η αρμοδια Αντιδημαρχος Τυρναβου Μαμανου Χατζη Ευγενια πραγματοποιησαν συναντηση εργασιας με την προϊσταμενη του τμηματος προνιακων δομων καθως επισης και τις υπευθυνες των παιδικων και βρεφικων σταθμων.
Κατα τη συναντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δομές και τη λειτουργία τους εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και την έναρξη των εγγραφών. Εξετάζοντας τις ανάγκες και τις προτάσεις των εργαζομενων , ο Δήμαρχος στα πλαισια της κοινωνικης πολιτικης της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισε την παράταση απαλλαγής των τροφείων για τον Παιδικό Σταθμό Δαμασίου, ενώ με απόφαση Δημάρχου θα ερθει σε ψηφιση στο επομενο Δημοτικο συβουλιο και η απαλλαγή στα τροφεια των προνιακων δομων τοσο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμπελώνα λόγω πλημμύρας οσο και της Αγίας Σοφίας.

Η δημοτικη αρχη του Δήμου αποδεικνύει στην πράξη ότι, όχι μόνο στηρίζει τις σεισμοπληκτες και πλυμμηροπαθεις οικογενειες σε ολο το δημο με τα δωρεάν τροφεία, αλλά βελτιώνει συνέχεια τις συνθήκες φιλοξενίας των παιδιών προχωρωντας σε συνεχείς διορθωσεις των κτηριων που φιλοξενουν τους παιδικους σταθμους του δημου.