Θεσσαλία – Ο καιρός από 4-7 Μαΐου 2024. Πάσχα με βελτιωμένο καιρό (+χάρτες βροχής)

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες που το μεσημέρι-απόγευμα θα δώσουν μπόρες στα ορεινά και ίσως πρόσκαιρα σε κάποια πεδινά τμήματα, τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί παντού εκτός απο τις Σποράδες που θα σημειώνονται τοπικές βροχές.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις κατα περιόδους.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βόρειοι βορειοδυτικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 8 έως 21/22 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Νωρίς το πρωί στην ανατολική Μαγνησία και τις Σποράδες αναμένονται τοπικές βροχές που γρήγορα θα σταματήσουν, στην υπόλοιπη περιφέρεια αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά του Ολύμπου και της Πίνδου θα αυξηθούν και ίσως σημειωθούν λίγες μεμονωμένες μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια αρχικά βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ και απο το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 9 έως 23/24 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 12 έως 21/22 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 6 ΜΑΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα που στα ορεινά της Πίνδου και του Ολύμπου θα αυξηθούν και ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 10 έως 25 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, πιθανότητα για μπόρες μόνο στον Όλυμπο.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 11 έως 27 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 4-7/5/24

meteo-thessalia.gr